کد جلوگیری از راست کلیک کردن روی صفحه

|تماس |خانه
خبر تقدير از برگزيدگان مقاله پنج پاراگرافي
ارسال شده در 26 مهر 1401 توسط طبری در تحقیق پایانی

مدیر مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) تنکابن:

تشویق طلاب خواهر برای نگارش مقاله با توجه به مسائل امروز جامعه زنان جزء نیاز های ضروری عصر حاضر

با توجه به بحران امروز جامعه زنان و نادیده گرفتن هویت اصلی  زن ایرانی تشویق طلاب خواهر برای نگارش مقاله با توجه به مسائل امروز جامعه زنان جزء نیاز های ضروری عصر حاضر باید مد نظر قرار بگیرد

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، کبری طبری مدیر مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) تنکابن طی گفتگویی با خبرنگار حوزه، از برگزیدگان مسابقه مقاله پنج پاراگرافی تقدیر و اظهار کرد: با توجه به بحران امروز جامعه زنان و نادیده گرفتن هویت اصلی زن ایرانی تشویق طلاب خواهر برای نگارش مقاله با توجه به مسائل امروز جامعه زنان جزء نیاز‌های ضروری عصر حاضر باید مد‌نظر قرار بگیرد.

وی با تشکر از معاونت پژوهش استان در برگزاری مسابقه و ارائه این طرح بیان کرد: در راستای این طرح برای تقویت انگیزه و مهارت طلاب کارگاه مقاله 5 پاراگرافی طی دو جلسه برای طلاب برگزار شد؛ تا طلاب مستعد شناسایی و در جهت نوشتن مقاله علمی هدایت گردند.

وی در پایان با تقدیر از برگزیدگان گفت: 14 مقاله از مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) تنکابن و 2 مقاله از مرکز تخصصی زینب کبری(سلام الله علیها) برای شرکت در این مسابقه فرستاده شد و نتیجه این تلاش و کوشش این بود که 6 نفر اعم از اساتید، کادر و طلاب حوزه موفق به کسب رتبه دوم و سوم در این مسابقه شدند که جوایز نقدی از استان به آن ها تقدیم و ان شاءالله در هفته پژوهش لوح تقدیر طی مراسمی از طرف مدرسه به ایشان اعطاء خواهد شد.

 

نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

نشست بصيرتي با حضور سرهنگ جعفري
ارسال شده در 26 مهر 1401 توسط طبری در تحقیق پایانی

سرهنگ حمید جعفری مسئول سیاسی-عقیدتی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه کربلا :
زمانه، زمانه بیداری و بکارگیری عقول نهفته در وجود مؤمنین است
در این برهه از زمان با جنگ باورها و ارزش ها مواجه‌ایم و زمانه، زمانه بیداری و بکارگیری عقول نهفته در وجود مؤمنین
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، به مناسبت هفته دفاع مقدس نشست بصیرتی با سخنرانی حمید جعفری؛ ویژه طلاب سطح 2 در سالن اجتماعات مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) برگزار گردید.
جعفری با اشاره به اغتشاشات اخیر گفت: جنگ در سه عرصه اقتصادی، فرهنگی و شناختی صورت می‌گیرد و در این برهه از زمان با جنگ باورها و ارزش‌ها مواجه‌ایم و زمانه، زمانه بیداری و بکارگیری عقول نهفته در وجود مؤمنین است.
وی در ادامه بیان کرد: باید جهاد کرد و در برابر دشمن ایستاد؛ خداوند می‌فرماید: امتیاز مجاهد، عظیم است؛ چرا که اگر در صف امام زمان(عج) باشیم، مجاهد هستیم و مجاهد کسی است با چیزی که دشمن مخالف است محافظت و نگهداری می‌کند.
وی اذعان کرد: اگر لباس طلبگی را پوشیدیم باید قوی‌ترین باشیم، باید با مطالعه زیاد و با نرمی و اخلاق حسنه‌ای که در قرآن خداوند مورد سفارش قرار داده راه حق و باطل را برای مردم روشن کنیم و در صف مجاهدین قرار بگیریم.
وی در پایان گفت: مردم درگیر تبلیغ‌های دروغین رسانه های غرب و دشمن شدن و وظیفه ما آگاهی بخشی و مبارزه با افکار و تبلیغات دروغین به روشی کارآمد و در پرتو دستورات دین و به دور از خشونت و ناهنجاری است.

 

 

 

نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

نشست بصيرتي با حضور سرهنگ محمدي
ارسال شده در 26 مهر 1401 توسط طبری در تحقیق پایانی

سرهنگ پاسدار مهدی محمدی :
فرهنگ اسلامی رمز موفقیت جمهوری اسلامی
رمز موفقیت جمهوری اسلامی به خاطر فرهنگ اسلامی بوده است و این فرهنگ مقدس زمینه به وجود آمدن دست‌آوردهای بزرگ جمهوری اسلامی می‌باشد
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، به مناسبت هفته دفاع مقدس نشست بصیرتی با سخنرانی مهدی محمدی؛ ویژه طلاب سطح 2 در سالن اجتماعات مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) برگزار گردید.
محمدی گفت: ضرورت و نیاز سخن گفتن از دفاع مقدس بعد از 40 سال به دلیل آگاهی‌بخشی برای نسل‌های آینده و زنده نگه‌داشتن فرهنگ اسلامی است.
وی در ادامه بیان کرد: رمز موفقیت جمهوری اسلامی به خاطر فرهنگ اسلامی بوده است و این فرهنگ مقدس زمینه به وجود آمدن دست‌آوردهای بزرگ جمهوری اسلامی می‌باشد.
وی اذعان کرد: از بزرگ‌ترین دست‌آوردهای دفاع مقدس؛ استقلال جمهوری اسلامی، بحث فرهنگ ساده زیستی در جامعه اسلامی، صداقت و درستی است.
وی در پایان با اشاره به فتنه88 و اغتشاشات اخیر گفت: یکی از دغدغه‌های جوامع غربی پیروزی پی‌در‌پی جمهوری اسلامی می‌باشد و هدف جوامع غربی ضربه زدن به جمهوری اسلامی و ایجاد فتنه و آشوب در جامعه است که انقلاب با فرهنگ دفاع مقدس توانست جلوی تمام این فتنه‌ها را بگیرد و فرهنگ دفاع مقدس چیزی نیست جز همان فرهنگ شهادت.

 

 

 

نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

نشست اخلاقي در اولين روز از مراسم
ارسال شده در 2 مهر 1401 توسط طبری در تحقیق پایانی

امام جمعه محترم تنکابن
مجالس غزا داری امام حسین (علیه السلام)
استاد اخلاق حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مهدی هدایتی امام جمعه محترم به نقل از مرحوم شوشتری گفت هرکجا مجلس آقا امام حسین برگزار باشد آن جا حرم امام حسین است
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران از مازندران، نشست اخلاقی ویژه اربعین با حضور استاد اخلاق حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مهدی هدایتی امام جمعه محترم ویژه طلاب، کادر، اساتید، دانش آموختگان و عموم بانوان شهرستان، در مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) خواهران و مرکز تخصصی زینب کبری(س) تنکابن برگزار گردید.
امام جمعه محترم به نقل از مرحوم شوشتری (رضوان الله علیه) در خصوص مجالس عزاداری امام حسین (علیه السلام) بیان کرد: حرم فقط قبّه امام حسین نیست بلکه هرکجا مجلس آقا امام حسین(علیه السلام) برگزار باشد آن جا حرم امام حسین است.
وی با اشاره به روایت امام جعفر صادق (علیه السلام) ادامه داد: من بوی مجالس روضه امام حسین را استشمام می‌کنم، شرکت کنندگان مجالس روضه آقا متفاوت هستند، کسی که حرم آقا را زیارت کرده، در مقایسه با دیگر افراد ظاهری متفاوت دارد و پیشانی‌اش حالتی از حرم به خود گرفته است.
او افزود: خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) سه بار در روز به سه طایفه نگاه می‌اندازد. طایفه اول: آنانی که در رکاب فرزندش به شهادت رسیدند، 72 شهیدکربلا تا قیام قیامت خریدار نگاه هر روزه حضرت زهرا (سلام الله علیها) شدند. طایفه دوم: به زائران قبر امام حسین نگاه می‌کند، طایفه سوم: عزاداران امام حسین(علیه السلام).
استاد حوزه خاطر نشان کرد: حُرّ و حبیب‌بن‌مظاهر برای همراهی با سیدالشهداء مدال شهادت دریافت نمودند، این دو مدال به دلیل سلام حضرت زینب (سلام الله علیها) به آن‌ها بوده و آن‌ها شایسته این مقام عالی بوده اند.
وی اضافه کرد: حبیب‌بن‌مظاهر آرزو دارد بار دیگر به دنیا برگردد جهت انجام دو کار: اول این که سقّای دشت کربلا باشد و دوم این که در عزاداری سیدالشهداء شرکت نماید.
در ضمن قابل ذکر است از دیگر برنامه‌های فرهنگی این مراسم، ذکر مصیبت، مداحی بود و با پذیرایی صبحانه به پایان رسید.

 

نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

نشست اخلاقي
ارسال شده در 13 شهریور 1401 توسط طبری در تحقیق پایانی

تزکیه بر تعلیم مقدم است
استاد اخلاق دکتر صدرایی فرد با اشاره به آیه شریفه 164 سوره مبارکه آل عمران بیان کرد: تعلیم علم در مسیر طلبگی می بایست روشن باشد، العلمُ نور، علم نوری است که در قلب کسانی که شایستگی دارد، جاری می گردد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران از مازندران جلسه نشست اخلاقی با عنوان تزکیه همراه تعلیم با حضور استاد دانشمند جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جلال صدرایی فرد، معاون پژوهش مرکز تخصصی اخلاق موسسه دارالهدی به صورت مجازی طی دو جلسه ویژه طلاب، کادر، اساتید، دانش آموختگان مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) خواهران و مرکز تخصصی زینب کبری(س) تنکابن و مدارس استان مازندران، برگزار گردید.
استاد اخلاق دکتر صدرایی فرد با اشاره به آیه شریفه 164 سوره مبارکه آل عمران بیان کرد: تزکیه بر تعلیم مقدم است، تعلیم علم در مسیر طلبگی می بایست روشن باشد، العلمُ نور، علم نوری است که در قلب کسانی که شایستگی دارد، جاری می گردد.
وی افزود: کسب حقیقت، حقیقت نورانی به یک تعادل و تعامل نیاز دارد، تزکیه و علم دو بال تعامل هستند و الاّ علم بی حاصل خواهد بود. اساس علم نورانی با تزکیه ممکن است. طلبگی که ثمر داشته باشد نیاز به تهذیب و تزکیه و مراقبت دارد.
معاون پژوهش مرکز تخصصی اخلاق موسسه دارالهدی با اشاره به خودسازی در مسیر طلبگی به نقل از علامه طبا طبایی تصریح کرد: شرافت حوزویان در طول تاریخ به تقوا و تهذیب است، به خود سازی و خودشناسی است، طلاب کاری مهم تر از خودسازی ندارند.
او به نقل از آیت الله بهجت رحمه الله علیه خاطر نشان کرد: قوّال نباشید، فعّال باشید، فقط گوینده نباشید، پویا و حیّ باشید، در مسیر رشد اخلاق به یک لوازمی پایبند باشید. طلبه در حوزه می بایست دنبال باطن علم باشد، در خصوص مدیریت شخصیت می بایست قادر باشد، گزینه های بهتر را انتخاب نماید، تا به اعتدال شخصیتی برسد، کیفیت طی مسیر مهم است، طی مسیر می بایست با طلبگی تناسب داشته باشد.
او تصریح کرد: همه شخصیت انسان در مُدرکات اوست و مُدرکات انسان در قدرت باصره او خلاصه شده است، قدرت باصره، حقیقت چشم است و باید مراقبت و مدیریت شود، بصر نیاز به فیلتر دارد، در این صورت است که راه بصیرت بر روی انسان باز می شود.
وی در پایان اظهار کرد: طلبگی راه رشد و ممتاز انسان هست که نیاز به تلاش و کوشش دارد، گام اول، اهتمام شخصی، با درک تهذیب و تحصیل، به طوری که از رذایل گریزان و به سمت فضایل پیش رود، و همه این موارد به برنامه ریزی و قواعد خاص نیازمند است.

 

 

نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

كارگاه پژوهشي
ارسال شده در 13 شهریور 1401 توسط طبری در تحقیق پایانی

کارگاه آموزشی پژوهش گروهی با مشارکت مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) و مرکز تخصصی زینب کبری(سلام الله علیها) تنکابن و همکاری مدارس علمیه بابل با ارائه سرکار خانم صالحی معاونت پژوهش مدرسه علمیه عصمتیه، در تاریخ 10/05/ 1401به صورت مجازی و حضوری برگزار شد
کبری طبری مدیر مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) تنکابن گفت: در این کارگاه طلاب مقطع سطح2 مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) و طلاب مقطع سطح3 مرکز تخصصی به صورت غیر حضوری، مباحث مربوط به مشارکت در پژوهش گروهی را فراگرفتند.
وی با تشکراز مدرس این کارگاه خانم صالحی افزود: در این کارگاه مباحثی شامل اهمیت و جایگاه پژوهش گروهی (در آیات و روایات)، ساز وکارهای پژوهش گروهی، مراحل اجرای پژوهش گروهی، امتیازات و ویژگی‌های آن و عوامل عدم گرایش به پژوهش گروهی ارائه شد.
مدیر مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) تنکابن اضافه کرد: تحقیق گروهی در پرتو بهره‌گیری از خرد جمعی و تضارب آراء به اتقان و مقبولیت آن افزوده شده و به انرژی ماندگار ان‌شاء الله تبدیل خواهد شد.
کبری طبری در پایان گفت: حوزه‌هاي علميه خواهران، از جمله مراکزی هستند كه از نيروي انساني پرتلاش و کارآمد برای انجام پژوهش گروهی برخوردار است و با برنامه‌ريزي صحيح مي‌توان كمال بهره‌برداري ممكن را از اين استعداد به‌عمل آورد. چرا که نياز به همكاري از جانب تخصص‌هاي ديگر از يك سو و لزوم به پايان رساندن سريع‌تر طرح‌ها و پژوهش‌ها ازسوي ديگر، ضرورت گرايش به پژوهش گروه را آشكارتر می‌سازد از این رو باید به این مهم توجه ویژه کرد.

 

نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

كارگاه كاهش تعارضات طلاق
ارسال شده در 13 شهریور 1401 توسط طبری در تحقیق پایانی

خط بطلان کشیدن به زن‌سالاری و مرد‌سالاری و یا حتی در شایسته سالاری می‌تواند در شناخت جایگاه افراد در زندگی نقش بسزائی داشته باشد
توجه به جایگاه سالاری در زندگی مشترک و نقش مهم آن در رضایت‌مندی از زندگی

توجه به جایگاه سالاری در زندگی مشترک نقش مهمی را در رضایت‌مندی از زندگی ایفا می‌کند و خط بطلان کشیدن به زن‌سالاری و مرد‌سالاری و یا حتی در شایسته سالاری می‌تواند در شناخت جایگاه افراد در زندگی نقش بسزائی داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه‌های علمیه خواهران از مازندران، کارگاه کاهش تعارضات طلاق با سخنرانی سرکار خانم حلیمه حسین‌بکی استاد حوزه؛ ویژه طلاب سطح‌2 و سطح‌3 طی دو جلسه در سالن اجتماعات مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) تنکابن برگزار شد.
استاد حوزه گفت: هدف از خلقت تقرب به خداوند و رسیدن به حیات جاودان ابدی است و رمز رسیدن به این هدف داشتن دانش و سواد زندگی و مهارت‌های زندگی در هر دوره‌ای از عمر انسان است.
وی با اشاره به حدیث معروف: «مَن عَرَفَ نفسه فَقد عرف رَبَه» بالاترین دانش را شناخت خود فرد دانست و بیان کرد، اگر اندیشه افراد تصحیح شود احساسات و رفتار اصلاح می‌شود.
وی گفت: رضایت‌مندی بستری برای رسیدن به موفقیت و کامیابی و یک حس درونی است و افرادی موفق هستند که احساس خوشبختی دارند و این احساس زمانی به وجود می‌آید که انسان واقع‌گرا باشد؛ چرا که انسانی که واقع‌گرا نباشد به نارضایتی می‌رسد و افزود همین میزان رضایت‌مندی از زندگی در کاهش تعارضات طلاق تأثیر دارد.
خانم حسین‌بکی گفت: مقدس‌ترین نهادی که باید به آن رسیدگی شود نهاد خانواده است و بر اساس آموزه های دینی باید جایگاه سالاری در آن حاکم باشد تا خانواده از تنش‌های احتمالی در امان بماند.
وی در ادامه بیان داشت: جایگاه سالاری یعنی هر یک از زن و مرد در خانواده بر طبق جایگاهی که به عنوان همسر، مادر، پدر و… دارد به وظیفه خود واقف باشد و نقش خود را به درستی ایفا کند.
وی افزود: توجه به جایگاه سالاری در زندگی مشترک نقش مهمی را در رضایت‌مندی از زندگی ایفا می‌کند و خط بطلان کشیدن به زن‌سالاری و مرد‌سالاری و یا حتی در شایسته سالاری می‌تواند در شناخت جایگاه افراد در زندگی نقش بسزائی داشته باشد.
وی در پایان گفت: یادگیری و کسب برخی مهارت‌ها می تواند درصد بالایی از تعارضات بین زوجین را برطرف نماید که از جمله این مهارت‌ها: هنر عشق ورزیدن به همسر، داشتن ارتباط کلامی محبت‌آمیز روزانه و مداوم، شناخت نیاز‌های همسر و توجه ویژه به آن، توجه به گفتگو و یادگیری مهارت‌های لازم در یک گفتگو مؤثر، عدم ترک منزل یا جدا‌سازی بستر خواب و … می باشد.

نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

جواني جمعيت
ارسال شده در 1 خرداد 1401 توسط طبری در تحقیق پایانی

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران از مازندران جلسه نشست با عنوان افزایش جمعیت و جوانی جمعیت با حجت السلام والمسلمین جناب آقای یوسف عسکرپور استاد حوزه و دانشگاه در مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) خواهران در جمع طلاب مدرسه و طلاب طرح امین برگزار گردید.
در این نشست آقای عسکرپور بیان داشتن مساله جمعیت یک مساله امنیتی و عملی است که جهاد محسوب می‌گردد و با توجه به اینکه جمعیت مبتنی بر خانواده است ذکر کردند در این مساله کارکرد‌ها؛ مختلف است. بنابراین هم از لحاظ فرهنگی و هم اقتصادی می‌توان به آن توجه کرد.
ایشان با ذکر حدیثی از پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) که فرمودند: هیج بنایی در اسلام محبوب‌تر از ازدواج نیست؛ بیان داشتند: یکی از کارکردهای جمعیت مبحث ازدواج است‌؛ لذا باید به مساله تسهیل ازدواج جوانان توجه ویژه داشت.
وی خطاب به طلاب گفتند: هرکس در میدان جهادی قرار دارد باید صدای هل من ناصر امام حسین(علیه السلام) و حضرت زهرا(سلام الله علیها) لبیک بگوید و در بحث جمعیت وارد شود چرا که جامعه امروز نیاز به تبیین و آگاهی نسبت به این مساله مهم دارد.
وی اظهار داشت: مکتبی که در دنیای غرب حاکم است مکتب لذت‌گرایی و فرد‌گرایی است ولی در اسلام ملاک قرب خداست و امروز بهترین کار برای تقرب خدا فرزندآوری است.
وی در پایان گفت: در بحث جمعیت باید به عواملی که باعث استحکام خانواده کمک می‌کند توجه کرد و یکی از این عوامل از حیث اعتقادی را مثبت‌اندیشی و قناعت دانستند. چرا که بدبینی و منفی‌نگری و تجمل‌گرایی باعث تزلزل بنیان خانواده می‌شود و از این رو در جهت تحکیم بنیان خانواده اقدام کرد.

 

نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • ...
  • 23
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

كد تقويم

قالب وبلاگ

مدرسه علمیه شهید مطهری (ره) تنکابن