مدیر محترم مدرسه علمیه شهید مطهری(ره)تنکابن:
ولی عصر(عجل الله ) دافع بلاها و وسیله رسیدن خیر است.
مدیر محترم،خانم طبری گفت: آقا امام زمان (عجل الله) در جنگ جهانی اول و جنگ تحمیلی بلاهای زیادی را دفع کردند.
به گزارش کوثر از مازندران مدیر مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری(ره) تنکابن خانم طبری در جمع طلاب،کادر، اساتید، دانش آموختگان و عموم بانوان شهرستان در خصوص عنایات آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خاطر نشان نمودند: کلمات اندکی داریم که از لسان مبارک ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به رسیده باشد، یکی از آن حدیث مشهور که در مسجد مبارک جمکران تابلو شده است، آقا می فرمایند: «أنَا خاتَمُ الاْوْصِياءِ، بى يَدْفَعُ الْبَلاءُ عَنْ أهْلى وَ شيعَتى.» حرف باء، سببیه است یعنی به سبب من، به برکت من، خداوند بلا را از من و شیعه من دفع می کند.
استاد حوزه با اشاره به طریق کسب فیض از امام معصوم(علیه السلام) ادامه داد: که امام معصوم در هر زمان مجرای فیض است هم دافع بلاها. امروز هم هر فیضی که به ما شیعیان عنایت می شود، از جانب آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و هر بلاء یا مصیبتی که از ما دفع می شود از عنایات حضرت است، در واقع حضرت ولی عصر(عجل الله ) دافع بلاها و وسیله رسیدن خیر است، حضرت در جنگ جهانی اول و جنگ تحمیلی بلاهای زیادی را از مسلمانان و شیعیان دفع کردند. امام زمان در زمان غیبت حافظ شیعیان هستند و کهکشان ها مانند نگین در دست امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند.
استاد حوزه به نقل از روایتی از امام صادق(علیه السلام) در خصوص واکنش ایشان هنگام شنیدن نام امام زمان، بیان کرد: وقتی نام مبارک حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزد امام صادق(علیه السلام) برده می شد تمام قد می ایستادند و گریه می کردند و می فرمودند:« «…لو ادرکتُه لخدمته ایّام حیاتی؛ اگر دوران او را درک میکردم، همهی زندگیام را در خدمت به او میگذراندم».
وی در خصوص دلیل برتری امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)تصریح کرد: حضرت مصلح کل است و همه مکتب ها معتقد و متفقند که آقایی می آید و زمین را اصلاح می کند.
استاد اخلاق در مورد توسل به امام زمان (عجل الله) و چگونگی کیفیت بهره مند شدن از عنایات حضرت به نقل شیخ طبری از کتاب دلائل الامام و شیخ نراقی از کتاب دار السلام خاطر نشان کرد: دستور العملی در این کتاب ها آمده که جهت برآورده شدن حاجات است که علماء از آن به گنج صالحان یا فرج صالحان تعبیر نموده اند.
قابل ذکر است تلاوت قرآن کریم، حدیث شریف کساء، نوحه سرایی، سینه زنی و پذیرایی صبحانه از دیگر برنامه های فرهنگی این مراسم بود.