معاون فرهنگی تنکابن:
مطالعه تغذیه روح است.
خانم مینویی گفت: همان گونه که همه غذاها برای جسم مفید نیستند، در مطالعه کتب و تغذیه روح هم باید توجه داشته باشیم که چه کتابی را می خوانیم.
به خبر گزاری کوثر از مازندران، معاون فرهنگی خانم مینویی مدرسه علمیه شهید مطهری (ره) تنکابن در جمع طلاب، بیان کرد: یکی از ابزار های مهم مطالعه کتاب است که از طریق مطالعه به حافظه راه پیدا می کند منبع حافظه در مغز است که توسط جسمی سخت به نام جمجمه محافظت می شود زیرا حفاظت از مرکز فرماندهی بدن، بسیار حائز اهمیت است.
او با اشاره به فواید مطالعه اذعان کرد: انسان هایی که اهل مطالعه هستند، موفق ترند مسائل روز را با دقت تحلیل می کنند و در رد و قبول هر نظر و اتفاقی واکنش های معقولی از خود بروز می دهند و به همین جهت انتخاب های خوبی خواهند داشت و در نتیجه با وجود این قشر از افراد در جامعه، افزایش آگاهی ها در اجتماع بالا رفته و موجب آرامش جامعه می گردد.
خانم مینویی با اشاره به فعال نمودن حافظه جهت حفظ محفوظات بیان نمود: جهت فعال نگه داشتن حافظه علاوه بر مصرف تغذیه خوب باید توسط مطالعه و کار کشیدن از ذهن آن را تقویت نمود.
وی با اشاره به ذکر انواع حیات و منحصر بودن قوه درک مفاهیم، مختص انسان، خاطر نشان نمود: در بین موجودات انواع حیات نباتی، حیوانی، انسانی و ایمانی وجود دارد که حیات انسانی مختص انسان است و آن دارا بودن قوه درک مفاهیم و تفکر است و این قوه را باید به گونه ای توسط مطالعه و کسب علوم و حکمت پر بار نمود، تا از همین روش، حیات ایمانی که فقط منحصر برخی انسان ها است، تقویت گردد.
او به نقل از آیات و روایات به ارزش کسب معرفت و علوم مختلف تصریح نمود: هیچ گاه اشخاصی که علم می آموزند و کسانی که علم نمی آموزند با هم مساوی نیستند، هر انسانی که به او حکمت و دانش عطاء شود دارای خیر کثیر است. همه ما باید به کار گیریی ظرفیت های موجود و استفاده از نیروهای فرهیخته،اهل تفکر باشیم، تا مخالفین ما، قادر نباشند موجب انحراف هم کیشان و هم وطنان ما شوند.
وی در پایان با اشاره به چکیده ای از سیر زندگی بانو امین، اظهار داشت: بانو مجتهده امین از افتخارات قرن معاصر هستند و منبع عرفان، شناخت و یک موحد حقیقی بودند از نویسندگان و پژوهشگران کشور بودند، فعال در همه زمینه های علمی و معنوی بودند و بسیار خوش رو بودند و با منطق موجب جذب بسیاری از جوانان به اسلام شدند .